6 tortilla's 1 ui 1 eetlepel olie 450 gm rode kidneybonen 1 sla 2 eetlepels bieslook 2 tomaten 120 gm cheddarkaas 1/4 liter tacosaus 14 cl zure room 1 koriander U heeft van de krop sla maar 6 blaadjes nodig. Hak de ui fijn. Scheur de slablaadjes in reepjes. Knip de bieslook en dekorianderblaadjes fijn. Rasp de Cheddar en snijd de tomaten in plakjes. Pureer de bonen. Wikkel de tortilla's in folie en verwarm ze in de oven. Bak de ui in de olie tot hij zacht, maar niet verkleurd is. Voeg de bonenpuree toe en laat alles goed doorwarmen. Schep het mengsel in het midden van elke tortilla. Leg er sla, kaas, tomaten en bieslook bovenop. Maak er, door de zijden naar binnen te vouwen, een lang, rechthoekig pakje van. Zorg ervoor dat het pakje goed gesloten is. Leg de burrito's in een vuurvaste schaal. De schaal bedekken en +/- 20 min in een op 180 graden of gasstand 4 voorverwarmde oven zetten. Schep de tacosaus erover. Zure room eroverheen schenken en het geheel met koriander bestrooien.