Casserole van zoete aardappels en sperziebonen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm zoete aardappelen 750 gm sperziebonen 2 rode uien gesnipperd 1 rode paprika in stukjes gesneden 1 boter 1 plantaardige olie 1 snufje cayenne peper Aardappels in water met wat zout in de schil koken, pellen en in grote dobbelstenen snijden. Sperziebonen apart gaarkoken, in stukjes van 2 cm snijden. Ui en paprika in een grote koekepan in een mengsel van boter en olie licht fruiten, zoete aardappelstukjes en bonen toevoegen, nog 10 minuten goed doorwarmen onder regelmatig omscheppen. Bestuiven met wat cayennepeper en heet opdienen.

Casserole van zoete aardappels en sperziebonen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kouneli Choriatiko (Konijn Op Boerenwijze Uit Griekenland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ei&Kaas Casserole
20-30 min -
Bekijk recept
Zondag Brunch Casserole
30-60 min -
Bekijk recept
Mini Gehakt-Casserole
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept