1 grote struik bleekselderij 4 eetlepels olie 2 grote uien, zeer fijn gesnipperd 3 eetlepels maizena 1 bouillontablet 1 eetlepel sojasaus (ketjap) 2 eetlepels citroensap Snijd van de bleekselderij de bladeren en het onderste deel van de stronk af. Was de stengel en verwijder met een dunschiller de dikke nerven. Snijd de stengel in stukjes van ca. 1/2 cm. Verhit in een pan 2 el olie en smoor daarin op laag vuur 10 minuten de stukjes bleekselderij met het deksel op de pan. Schep af en toe om. Bestrijk inmiddel een ovenschaal met olie en verdeel de gesnipperde ui over de bodem van de schaal. Maak van de ma‹zena met 6 el water een glad papje. Schenk 2 dl kokend water op de bleekselderij en los het bouillontablet hierin op. Laat de groente even koken en voeg al roerend het ma‹zenapapje toe. Voeg wat peper, de sojasaus en het citroensap toe. Breng op smaak met wat meer sojasaus en suiker. Schep daarna de bleekselderij op de uien in de ovenschaal, voeg de rest van de olie toe en zet de schaal ca. 45 minuten in de op 180 gr. C voorverwarmde oven.