Dille-aardappelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 aardappelen 1 zout 4 eetlepels magere bulgaarse yoghurt of umer 4 eetlepels dille 1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een beetje water met zout in 25 minuten gaar. Stoom ze enkele minuten droog.

2. Doe de aardappelen over in de schaal, schud de yoghurt en de fijngeknipte dille door de aardappelen. TIP: Dille is diepgevroren (net zoals bv peterselie en bieslook) in kleine pakketjes te koop. handig om altijd in het diepvriesvak in voorraad te hebben. Variatie: Snijd een ui in kleine stukjes, bak de snippers in (een 1/2 eetl) olie goudgeel, doe ze bij de aardappelen.

Dille-aardappelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept