1 theelepel sesamolie 450 gm sperziebonen 40 gm half om half gehakt 10 gm gedroogde garnalen 5 gm ingemaakt mosterdgroen (tja choy) 1 lente-ui 2 eetlepels olie 1 smaakgevers: 1 snijbonen 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel water 1 theelepel suiker 1 theelepel sesamolie 1 overige benodigdheden: 1 ca. 1 liter olie om te frituren Week de garnalen 60 minuten in kokend water en hak ze, evenals de ui, fijn. Week het ingemaakte mosterdgroen 10 minuten in water en hak ook dit fijn. Haal de bonen af, breek ze doormidden en vermeng de ingrediënten van de smaakgevers. Frituur de bonen 3 minuten, verhit de 2 el olie in een wok, voeg het gehakt toe en roerbak enkele seconden. Voeg daarna het mosterdgroen, de garnalen, de ui, de smaakgevers en de bonen toe. Roerbak nogmaals, nu 1 minuut en voeg 1 tl sesamolie toe.