Empanada con queso y tomate (kaas-tomaatvulling)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm mais (blik) 150 gm boeren belegen kaas in kleine blok; jes 2 ontvelde en in blokjes gesneden to; maten 1 theelepel grove mosterd 4 takjes fijngeknipte peterselie 1 zout, peper Doe de mais, kaas, tomaat, mosterd en peterselie in een kom, schep alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.

Empanada con queso y tomate (kaas-tomaatvulling) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Empanada Con Queso Y Tomate (kaas-tomaatvulling)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
30 min -
Bekijk recept
Empanada gallega
25 min Bijgerecht
Bekijk recept