4 takjes fijngehakte selderij 250 gram pindakaas (met nootjes) 1 teentje knoflook uit de knijper 1 zeer fijn gesnipperde ui 2 eetlepels sambal oelek 1 eetlepel ketjap manis 2 eetlepels citroensap 1/2 eetlepel ketoembar 2 eetlepels tomatenketchup 1 laos 1 zout 1 suiker 300 gram geschilde aardappelen 250 gram bloemkoolroosjes 250 gram sperziebonen 1 kleine in plakjes gesneden prei 1 Komkommer, geschild en in stukjes 200 gram taugé 200 gram gesneden witte kool 4 hardgekookte eieren 3 ontvelde vleestomaten 2 eetlepels olie Kook de aardappelen en de sperziebonen 10 minuten. Snijd de aardappelen in plakjes en de sperziebonen in stukjes. Pindasaus Vermeng de knoflook, pindakaas, ui en sambal. Verwarm het geheel en voeg al roerend de ketjap, het citroensap, de tomatenketchup en de ketoembar toe. Voeg een scheutje melk toe en zoveel lauw water tot een dikke doch vloeibare saus ontstaat. Voeg laos, zout en suiker naar smaak toe. Verhit de olie en doe daar de aardappelen, prei, sperziebonen, kool en bloemkoolroosjes in. Voeg de komkommer en de taugé toe en bak alles enkele minuten mee. Doe de groenten in een voorverwarmde schaal en giet er de warme pindasaus over. Garneer met plakjes ei, tomaat, kroepoek en selderij.