Gemarineerde olijven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 deciliter kleine zwarte olijven 1/2 rode spaanse peper ontzaad; in dunne reepjes 1 schil van 1/4 sinaasappel in dunne; reepjes 1 eetlepel verse rozemarijn grof gehakt 1 olijfolie Meng olijven, peper, sinaasappel en rozemarijn in een potje en giet er zoveel olijfolie bij dat het is afgedekt. Laat het op kamertemperatuur minstens een aantal uren marineren. Lekker als onderdeel van een lopend buffet.

Gemarineerde olijven is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept