1 liter kruidenbouillon (van tablet) 8 grote spitskoolbladeren 200 gm wortel, in reepjes van ± 10 cm 200 gm dunne sperziebonen 200 gm knolselderij, in reepjes van ± 10; cm 30 gm boter of margarine 1 kleine ui, gesnipperd 100 ml slagroom 125 gm kruidenroomkaas 2 eidooiers 1 zout 1 peper 4 eetlepels fijngesneden peterselie 4 eetlepels fijngesneden bieslook Kruidenbouillon aan de kook brengen en hierin koolbladeren, wortel, sperziebonen en knolselderij ± 5 min. koken. Groenten uit pan scheppen, onder koud water afspoelen en laten uitlekken. Bouillon warm houden. Eventuele dikke nerven uit kool snijden. Saus: in 15 g boter ui ± 5 min. bakken. Room erdoor roeren en op laag vuur roomkaas toevoegen en laten smelten. Saus op smaak brengen met zout en peper, peterselie en bieslook erdoor roeren. Saus iets laten afkoelen en eidooiers erdoor kloppen. Wortel, sperziebonen en knolselderij vermengen en midden op koolbladeren leggen. Saus over groenten lepelen. Zijkanten van bladeren naar binnen vouwen en bladeren oprollen. Rolletjes dicht tegen elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Oven voorverwarmen op 200 ºC. 2 dl warme kruidenbouillon over rolletjes schenken en schaal afdekken met ingevet aluminiumfolie. Koolrolletjes in midden van oven in ± 25 min. laten garen.