4 grote slabladeren 1 gekookte rode biet 1 gekookte aardappel 6 worteltjes 2 vleestomaten 1 ui 2 stengels selderie 1/2 kleine komkommer 1/4 bloemkool 10 radijzen 1 gekookt ei ----VOOR DE SAUS---- 1 eidooier 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamico-azijn 3 eetlepels biogarde 1 beetje zout en peper Maak op 2 bordjes een bodem van de slabladeren. Snijd de biet en de aardappel in blokjes. Rasp de worteltjes op een fijne rasp. Snijd de vleestomaat in plakken, en de ui in ringen. Snijd de selderie tot minifrietjes. Schil de komkommer en snijd er dunne plakken van. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Halveer de radijzen. Drapeer alles soort bij soort mooi op de slabladeren. Leg op ieder bordje een half gekookt ei. Roer met de garde of mixer de eidooier. Voeg de olijfolie toe en roer goed door. Voeg de balsamico, de biogarde en peper en zout toe, roer door. Verdeel de saus over de bordjes groente. Met een stukje vlees of vis van de grill is de maaltijd compleet. -