Hai xian ye cai wan dou (broccoli en peultjes met hoisinsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g broccoli, in roosjes 200 g peultjes, afgehaald 2 el arachideolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 2 el hoisinsaus (blue dragon) 2 el droge sherry Broccoli en peultjes in pan met ruim kokend water 3 min. koken. In vergiet onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In wok olie verhitten en knoflook 30 sec. bakken. Broccoli en peultjes erdoor scheppen en 1 min. roerbakken. Hoisinsaus en sherry toevoegen en alles nog 3 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.

Hai xian ye cai wan dou (broccoli en peultjes met hoisinsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vijfkruiden-karbonades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Foeyonghai met ham
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foeyonghai met mihoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Foo-yong-hai
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept