Knolselderij met kerriesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 knolselderij 1 ui 1 theelepel kerrie 50 gm boter 50 gm bloem 1/2 liter bouillon Snijd de knolselderij in plakken. Schil de plakken en snijd ze in reepjes. Kook ze binnen 20 minuten in weinig water gaar. Snipper de ui fijn en fruit deze samen met de kerriepoeder lichtbruin. Voeg alroerend de bloem toe tot een gladde roux. Voeg deze roux toe alroerend aan de hete bouillon en laat alles zachtjes 3 minuten doorkoken. Schep nu de knolselderij in een schaal en giet de saus er over. Bestrooi alles met een beetje peper. Recipe by www.omroepflevoland.nl

Knolselderij met kerriesaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept