Macedoine van groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1/2 knolselderie 1 koolrabi 50 gm verse of diepvriesdoperwten 2 vastkokende gekookte aardappelen 4 gekookte worteltjes 1 zure appel 1 blikje dunne sperzieboontjes (har; icots verts) ----VOOR DE SAUS---- 2 eidooiers 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamico 1 peper en zout 1 eetlepel gehakte bieslook Snijd de selderie en de koolrabi in kleine blokjes. Kook de selderie, de koolrabi en de doperwten in 4 minuten gaar en laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen, de worteltjes en de appel in kleine blokjes. Snijd de boontjes in stukjes van ongeveer 2 centimeter. Roer de eidooiers met een garde of mixer goed door elkaar. Voeg vervolgens telkens een beetje olijfolie toe en roer door. Meng de groenten en de saus voorzichtig door elkaar. Laat de salade een uurtje afkoelen in de koelkast of op een koele plaats.

Macedoine van groenten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteflap
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macedoine Van Pompelmoezen En Aardbeien Met Verse Geitenkaas
20-30 min -
Bekijk recept
Macedoine Van Pompelmoezen Met Verse Geitenkaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
russich ei
10 min Bijgerecht
Bekijk recept