1/2 knolselderie 1 koolrabi 50 gm verse of diepvriesdoperwten 2 vastkokende gekookte aardappelen 4 gekookte worteltjes 1 zure appel 1 blikje dunne sperzieboontjes (har; icots verts) ----VOOR DE SAUS---- 2 eidooiers 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamico 1 peper en zout 1 eetlepel gehakte bieslook Snijd de selderie en de koolrabi in kleine blokjes. Kook de selderie, de koolrabi en de doperwten in 4 minuten gaar en laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen, de worteltjes en de appel in kleine blokjes. Snijd de boontjes in stukjes van ongeveer 2 centimeter. Roer de eidooiers met een garde of mixer goed door elkaar. Voeg vervolgens telkens een beetje olijfolie toe en roer door. Meng de groenten en de saus voorzichtig door elkaar. Laat de salade een uurtje afkoelen in de koelkast of op een koele plaats.