Oesterzwambeignets met knoflook-amandelsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

225 gm zelfrijzend bakmeel 500 gm oesterzwammen 3 deciliter bier 1 zout 1 knoflook 1 (soja)yoghurt 50 gm blanke amandelen 1 basilicum 1 sojacrème 1 olijfolie 1 peper 1 frituurolie 1 gemengde sla Doe het zelfrijzend bakmeel in een kom en voeg al roerend het zout en bier toe. Pel de knoflook en knijp uit boven de yoghurt. Rooster de amandelen, maal ze en roer door de yoghurt. Hak de basilicum en voeg toe aan de amandel-yoghurt, samen met een beetje sojacrème, olijfolie, zout en peper. Verhit de frituurolie. Roer het beslag nog even door. Haal de oesterzwammen door het beslag en frituur ze goudbruin. Verdeel de gemengde sla over de borden en leg de gefrituurde oesterzwammen erop. Serveer met de saus.

Oesterzwambeignets met knoflook-amandelsaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met reuzengarnalen in amandelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met dadel-amandelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in saffraan-amandelsaus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met kiprollade in kerriesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesterzwambeignets
20 min Voorgerecht
Bekijk recept