Elote asado (geroosterde maiskolven)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 maïskolven 100 g roomboter 1 gedroogd chilipepertje, verkruimeld 0,5 limoen, geperst In pan ruim water aan de kook brengen. Maïskolven in ca. 15 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Grill voorverwarmen. (In magnetron) boter smelten. Royaal chilipeper erboven strooien. Mespunt zout en limoensap door boter mengen. Maïskolven licht met limoenboter bestrijken en op bakplaat leggen. Bakplaat 10 cm onder grill schuiven en maïs 7 - 10 min. roosteren tot korrels beginnen te kleuren. Regelmatig omdraaien. Geroosterde maïskolven nogmaals bestrijken met rest van limoenboter. Lekker bij gegrild vlees.
-

Elote asado (geroosterde maiskolven) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Ingepakte maiskolf
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige maïskolven
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Elote Asado
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept