Witte kool met ui en kerrie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 g zilvervliesrijst 400 g witte kool 1 ui 3 el vloeibare margarine 2 tl kerriepoeder 2 gemarineerde varkensfiletlapjes
Voorbereiding
: De rijst klaarmaken volgens de aanwijzingen op de verpakking. De kool van de buitenste bladeren ontdoen en dan in dunne reepjes snijden. Vlug aan de kook brengen met het kokende water en het zout. Laten koken tot het gaar is en daarna afgieten. De ui schillen, snipperen en in de margarine met 2 theelepels kerrie licht fruiten. De gesneden kool toevoegen en deze nu en dan omscheppen en gaar smoren in een gesloten pan. Varkensfiletlapjes in de koekenpan in 3-4 min. gaarbakken en halverwege keren. Deze naast de rijst en kool serveren. Voedingswaarde per portie Kcal Kh 495 43

Witte kool met ui en kerrie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept