Olijventapenade -2-

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 teentje knoflook 4 ansjovisfilets 5 zongedroogde tomaatjes 250 gm groene olijven 3 takjes takjes basilicum 100 ml bertolli olijfolie extra vergine 1 peper pel de knoflook laat ansjovis en tomaten uitlekken. doe de olijven met de knoflook, basilicum ansjovis en tomaten in de keukenmachine en hak het fijn. voeg langzaam de olijfolie toe, zodat je een smeuiige tapenade krijgt. breng het eventueel op smaak met peper. Serveertips: serveer de tapenade met brood.
-

Olijventapenade -2- is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept