Italiaanse Sperziebonensalade

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

800 g sperziebonen zout peper balsamicoazijn 3 el grof gesneden bladpeterselie 1 - 3 el olijfolie Kook de sperziebonen in ± 12 min. beetgaar, giet ze af en schud ze om met een snuf zout. Druppel de azijn erover en bestrooi met de peterselie. Laat ieder er zelf een scheutje olijfolie overheen gieten.

Italiaanse Sperziebonensalade is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept