- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
- Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten. Voeg een scheutje ketjap asin toe en roerbak nog 1 minuut. Af laten koelen.
- Meng de inhoud van het potje Gado Gado met 2 dl water en 3 eetlepels ketjap. Breng al roerende aan de kook en even laten pruttelen.
- Schep de gewokte groenten op een grote schaal, verdeel de plakjes ei erover en schenk de gado gadosaus erover. Bestrooi de gado gado met wat gebakken uitjes, de kroepoek en de selderij of peterselie. Geef de warme rijst er apart bij. Op tafel: Zet Conimex Sambal en Ketjap op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker met kipsaté. Lekker anders kan ook: Weinig tijd, maar je wilt vanavond wel lekker gado-gado eten. Heel simpel: pak dan het Conimex Gado Gado Maaltijdpakket. Dan wordt het allemaal nog makkelijker. Bevat per portie: Energie: 930 kcal / eiwitten 25 g / vet 37 g / koolhydraten 125 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen.
- "},"recipeYield":"4 "}