Komkommer In Kerriesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 grote komkommer 1 eetlepel boter 2 theelepels kerrie zout 20 gram bloem beetje melk 2 deciliter bouillon(van een blokje) 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Voorbereiding
swijze: Schil de komkommers, snijd ze in de lengte door en verdeel ze in stukjes met een lengte van ongeveer 4 centimeter. Smelt de boter in een pan, doe hier de komkommer, kerrie en snufje zout in, roer het doorelkaar en laat het 10 minuten zachtjes stoven. Haal dan de komkommer met een schuimspaan uit de pan en schenk de bouillon bij het achtergebleven vocht in de pan. Meng de bloem met een beetje melk en bind hiermee de bouillon. Laat de saus eventjes doorkoken en voeg dan de komkommer weer toe. Laat alles goed warm worden en bestrooi het gerecht met peterselie. Lekker met gekookte aardappelen en een balletje gehakt.

Komkommer In Kerriesaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept