Gesmoorde sperziebonen met tomaat en sinaasappel

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 vleestomaten 1 kleine ui 2 knoflookteentjes 500 g sperziebonen 1 perssinaasappel 1/2 eetlepel olijfolie 1 zout 1 versgemalen peper
Voorbereiding
stijd 20-30 minuten
Voorbereiding
Ontvel de tomaten en snij ze in stukjes.Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes, Maak de sperziebonen schoon en snijd ze in stukjes van ca. 4 cm. Pers de sinaasappel uit.
Voorbereiding
swijze Verhit de olie in de pan en bak de ui en knoflook ca. 2 minuten. Roer de tomaten en sperziebonen erdoor en voeg naar smaak zout en peper toe. Laat de sperziebonen, afgedekt, ca. 6 minuten zachtjes smoren. Roer het sinaasappelsap door de groenten, breng het al roerende aan de kook en laat het vocht ca. 3 minuten inkoken. Serveertips Lekker bij kip of Quorn! -

Gesmoorde sperziebonen met tomaat en sinaasappel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept