Gevulde aardappelkoek

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 grote aardappels 1 winterpeen 2 uien halve komkommer 3 eieren peterselie knoflook wat olijfolie peper zout hulpmiddelen: rasp snijplank mes anti aanbakpan met deksel kleine wok of koekenpan schaaltje kleine garde. voorbereiding: aardappels grof raspen. winterpeen fijn raspen. komkommer , met schil, in stukjes snijden. ui , klein snijden. de eieren loskloppen en de gesneden/geperste peterselie en knoflook toevoegen met wat peper en zout. wat peper en zout aan de geraspte aardappel toevoegen bereidingswijze: komkommer , peen, knoflook en ui roerbakken in de wok. als de groenten beetgaar zijn wat zout en peper toevoegen en de hittebron uitdoen. dan de anti aanbakpan verwarmen met wat olijfolie. dan de helft van de geraspte aardappels op de bodem verdelen (hittebron verlagen). de groenten verdelen en het mengsel van de eieren erover doen en als laaste de rest van de aardappels verdelen zodat er een mooie koek ontstaat. met behulp van de deksel de koek regelmatig keren todat hij gaar en bruin is.[ongeveer 20 min.] serveren met een frisse salade en voor de liefhebben een karbonade.
-

Gevulde aardappelkoek is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-preischotel met cervelaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse rösti met sperziebonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoek Met Ham En Kaas
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoek Met Lente-Uitjes En Zalm
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept