1 grote bloemkool 4 tomaten 12 lente-uitjes 40 g boter (bakboter) 1 teentje knoflook 400 ml wijn (wit/droog) 100 g champignons 1 doosje saffraanpoeder 1 takje koriander 1 takje takje tijm 1 blaadje laurier 1 peper 1 zoutVoorbereiding De bloemkool in kleine roosjes snijden en ze in boter stoven met de knoflook, wat tijm en laurier. Blussen met de witte wijn en saffraan, peper en zout toevoegen. De lente-uitjes stoven met de champignons in een aparte pan en ze dan bij het bloemkoolmengsel voegen. De tomaten 15 seconden in kokend water dompelen en ze dan nog even laten schrikken onder de koude kraan. Bovenaan het kapje afsnijden, uithollen en dan ontvellen. De tomaten vullen met het groentemengsel en ze op een bord serveren met de rest van het mengsel. Eventueel nog even opwarmen in de oven of de microgolfoven. Dit recept is opgegeven door: vifke -