Hollanse couscous

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g couscous(pak a 300/400 gr biologis; ch) 2 uien (biologisch) 1 winterwortel(biologisch) 1 bakje champignons(biologisch ) 5 eetlepels olijfolie(biologisch) 1 pot doperwten(biologisch 350 gr) 2 potjes roomkaas met knoflook(biolo; gisch) couscous weken volgens gebruiksaanwijzing. uien pellen en snipperen. champignons schoonmaken en in plakjes snijden.winterwortel schoonmaken en in plakjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in braadpan . ui wortel ca 3 min bakken en champignons toevoegen en 2 min meebakken. doperwten en roomkaas en 100 ml water erdoor scheppen en ca 3 min meewarmen. couscous mengen met rest van olie en verwarmen in koekenpan volgens gebruiksaanwijzing. couscous overdoen in schaal. groentemengsel verdelen over de couscous. Serveertips: biologische chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie -

Hollanse couscous is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazietaart Met Geitenkaas
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla Wraps
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalensoep Met Grapefruit
10-20 min -
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet
0 min
Bekijk recept