300 g couscous(pak a 300/400 gr biologis; ch) 2 uien (biologisch) 1 winterwortel(biologisch) 1 bakje champignons(biologisch ) 5 eetlepels olijfolie(biologisch) 1 pot doperwten(biologisch 350 gr) 2 potjes roomkaas met knoflook(biolo; gisch) couscous weken volgens gebruiksaanwijzing. uien pellen en snipperen. champignons schoonmaken en in plakjes snijden.winterwortel schoonmaken en in plakjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in braadpan . ui wortel ca 3 min bakken en champignons toevoegen en 2 min meebakken. doperwten en roomkaas en 100 ml water erdoor scheppen en ca 3 min meewarmen. couscous mengen met rest van olie en verwarmen in koekenpan volgens gebruiksaanwijzing. couscous overdoen in schaal. groentemengsel verdelen over de couscous. Serveertips: biologische chardonnay Dit recept is opgegeven door: bellie -