4 eieren versgemalen peper zout 1 theelepel paprikapoeder 2 sjalotjes (of 1 ui) 3 teentjes knoflook 200 gram kastanjechampignons 50 g geschaafde amandelen 3 eetlepels olijfolie 900 gram spinazieVoorbereiding : Kook de eieren in 10 minuten hard. Spoel er koud water over, pel ze en hak ze fijn. Meng er peper, zout en paprikapoeder door. Pel de sjalotjes en knoflook en snipper ze. Borstel de champignons of veeg ze schoon met keukenpapier. Rooster de amandelen goudbruin in een droge hete koekenpan. Bereiden: Verhit de olie in een wok. Fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Schep de champignons erdoor, bak 3 minuten en voeg de spinazie toe. Bak op een hoge stand al omscheppend 4 minuten. Voeg peper en zout toe. Schep het spinaziemengsel in een schaal, verdeel de gehakte eieren erover en bestrooi met de geroosterde amandelen. Serveersuggestie: Lekker met rösti of aardappelpuree. Tip: - De schotel kan uitgebreid worden met blokjes kaas. - In plaats van spinazie is paksoi met Chinese kool ook heel lekker. -