2 gele paprika 2 bosuitjes 500 g groene asperges 100 g spinazie 100 g feta 2 eetlepels kruidenazijn 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel verse dragon 4 theelepels dragon mosterd 1 snufje zout 1 zwarte gemalen peperkorrels Maak de asperges schoon en snijd ze in drieën. Kook de asperges in ruim kokend water met zout in circa vier minuten beetgaar. Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in ringen. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes. Was de spinazie en verwijder de steeltjes. Laat de spinazie in het vergiet goed uitlekken. Snijd ondertussen de feta in blokjes. Laat de asperges in de zeef uitlekken. Klop de azijn, mosterd en olie met het zout en wat peper tot een sausje. Roer de dragon erdoor. Verdeel de spinazie, paprikaringen, asperges en feta over de borden. Schenk de dressing erover en strooi de uiringetjes erover. Dit gerecht is lekker met bijvoorbeeld geroosterde pitabroodjes. Recipe by Mistermail -
Groene aspergesalade met feta en spinazie is een recept van De Virtuele Keuken
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)