Andijvie a la crème

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 1/2 kg andijvie 1 zout 25 g boter 25 g bloem 200 ml melk Verwijder de slechte andijviebladeren, spoel de struiken schoon, snijd de andijvie in reepjes en was ze na. Zet de andijvie op met het aanhangend water en kook ze in 10 minuten gaar. Roer de andijvie af en toe door en voeg het zout toe. Laat de andijvie uitlekken. Bind de melk met de bloem in een ruime pan. Voeg de boter en de andijvie toe en warm het geheel goed door.
-

Andijvie a la crème is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept