Paddestoelragout

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ui 1/3 zakje verse peterselie 1 bakje kastanjechampignons (` 250 g) 1 bakje paddestoelenmelange (` 200 g) 25 g boter of margarine (versgemalen) peper 1/2 kruidenbouillontablet 1 dl halfdroge witte wijn 1 bekertje creme fraiche (2 dl) wok keukenpapier
Voorbereiding
Ui pellen en heel fijn snipperen. Peterselie fijn knippen. Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier en in stukjes snijden. In wok boter verhitten. Paddestoelen ca. 2 minuten op hoog vuur roerbakken. Ui ca. 1 minuut meebakken. Op laag vuur peterselie kort meebakken. Peper erboven malen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Wijn toevoegen en aan de kook brengen. Crème fraîche erdoor roeren. Ragout ca. 1 minuut zachtjes laten sudderen en bouillontablet laten oplossen. Serveren met rijst en broccoli. Bevat per eenpersoonsportie energie 245 kCal - eiwit 6 g vet 23 g - koolhydraten 4 g -

Paddestoelragout is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept

Paddestoelragout
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelragout
Bekijk recept
Paddestoelen met deegwaren
0 min
Bekijk recept