Rabarbercompote

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gram rabarber 1 kruidnagel 1 stukje onbespoten citroenschil 1 pijpje kaneel of vanille- stokje (; desgewenst) 1 eetlepel honing 1 vloeibare zoetstof (evt.) 1 groot glas halfvolle melk (0,3 l) 1 snee toast Snijd de rabarber in kleine stukjes en stoof ze gaar in wat water met de kruidnagel, citroenschil en desgewenst kaneel en vanille. Haal de kruiden eruit en maak de rabarber op smaak af met de honing en eventueel nog wat vloeibare zoetstof. Hierbij de melk en toast.
-

Rabarbercompote is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercompote met kardemompudding
Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige pavlova met rabarbercompote
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-crumble
35 min
Bekijk recept

Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercompote met kardemompudding
Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige pavlova met rabarbercompote
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber-crumble
35 min
Bekijk recept