Roergebakken paksoi met gember en soja

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 struikjes shanghai paksoi 1 limoen 2 cm verse gemberwortel 3 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook; en chiliaroma 1-2 eetlepels japanse sojasaus 50 g gezouten cashewnoten wok Bereiden Struikjes Shanghai paksoi in ruim water wassen en goed uitslaan. Struikjes in lengte in vieren snijden. Limoen schoonboenen, groene schil eraf raspen en limoen uitpersen. Gember schillen en fijnraspen. In wok olie verhitten en gember bakken tot hij gaat geuren. Paksoi erdoor scheppen en op hoog vuur al omscheppend in ca. 3-4 minuten laten slinken. Limoenrasp, limoensap en sojasaus erdoor scheppen en paksoi nog ca. 1-2 minuten zachtjes verwarmen. Cashewnoten erdoor scheppen en direct opdienen. Serveren met basmatirijst en geroosterde vis of kip. Bevat per eenpersoonsportie energie 175 kCal - eiwit 4 g vet 14 g - koolhydraten 8 g -

Roergebakken paksoi met gember en soja is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept