1 (campagne) stokbrood of 1 donkerbr; uin stokbrood 1/2 kropje radicchio 30 gm rucola 200 gm gerookte forel 2 bakjes tzatziki (a 200 g, zaziki) 1/2 bosje dille Maak de blaadjes van het kropje radicchio los en scheur ze in stukken. Snijd ook de rucola in stukken. Snijd de forel in stukken van ca. 5-6 cm. Snijd het stokbrood in 10 stukken van ca. 4 cm en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken royaal met tzatziki. Verdeel de radicchio en rucola over de onderste helften en leg de stukken forel en een toefje dille erop. Leg de bovenkant van de stokbroodjes erop en steek de sandwiches met een cocktailprikker vast.Voorbereiding stijd: ca. 15 minuten Bron: Voorlichtingsbureau Brood
Mini stokbroodsandwiches met gerookte forel is een recept van De Virtuele Keuken