190 gm bloem 3 theelepels bakpoeder 3/4 eetlepel dillezaadjes 110 gm gesmolten boter 175 gm ricottakaas 2 eetlepels suiker 1/2 theelepel zout 60 ml melk 2 eieren(l) 70 gm fijngehakte courgette verwarm de oven voor tot 200 graden C. Zet op bakplaat papieren vormpjes of vet een muffinblik (12 stuks) inStrooi wat bloem in muffinblik en klop het teveel aan bloem eruit. Meng in grote schaal: bloem, suiker, bakpoeder, zout en dillezaadjee. In kleinere schaal mengen: melk, margarine en eieren. Roer de kaas erdoor en voeg de courgette toe. Roer goed door. Voeg de droge ingredienten toe, roer tot een samenhangend deeg wordt verkregen. Vul vormpjes voor 2/3 met het deegmengsel. Bakken: temp 200 graden voor 20-25 minuten of tot de muffins goudbruin zijn. Uit blik halen en serveren