200 gm kipfilet 4 eetlepels (roerbak)olie 1 eetlepel currypasta of kerriepoeder 12 sneetjes casinobrood (wit of bruin; ) 1 winterwortel 2 bosuitjes 4 bladeren chinese kool 2 theelepels sojasaus 4 eetlepels knoflooksaus (flesje) 2 eetlepels koriander (fijngehakt) 4 plakken ham 50 gm alfalfa Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Verhit 2 eetlepels roerbakolie in een wok en fruit de currypasta of kerriepoeder even aan. Roerbak de kipreepjes in ca. 5 minuten bruin en gaar. Rooster de sneetjes brood. Schaaf de wortel met een kaasschaaf in lange dunne repen. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de Chinese kool in reepjes. Klop een sausje van 2 eetlepels roerbakolie en de sojasaus. Schep de bosui en Chinese kool erdoor. Bestrijk de sneetjes brood met knoflooksaus. Leg op vier borden een sneetje brood. Verdeel hier de Chinese koolsalade, driekwart van de kipreepjes en wat koriander over. Leg hierop weer een sneetje brood met de dubbelgevouwen plakken ham, wat alfalfa en wortelrepen. Leg de laatste sneetjes brood erop en verdeel de rest van de alfalfa met de kipreepjes erover en gameer de sandwich met de losjes gevouwen wortelrepen en koriander.