1 grote handpeer 1 banaan 200 gm suiker 200 gm cakemeel 200 gm margarine 2 eieren 5 eetlepels melk 1 poedersuiker 2 eetlepels vruchtenlimonade zonder koolzuur Opmerking vooraf; deze muffins blijven, als je er 24 stuks uit wilt halen een beetje plat. Voor grotere muffins moet je het beslag over ca. 18 vormpjes verdelen. Vet de muffinvorm in, of zet de papieren vormpjes klaar op de bakplaat. Mix de suiker, cakemeel, eieren, suiker en melk samen tot een beslag. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd de peer in stukjes. Pel de banaan en snijd deze ook in stukjes. Roer het fruit door het beslag. Verdeel dit mengsel over de vormpjes. Bak ze in ca. 25-30 minuten in de oven goudbruin en gaar. (gasstand 3 - niet voorverwarmd/ 180 graden C - wel voorverwarmd.) Laat ze wat afkoelen, en haal de muffins uit de vorm. Roer van de limonade met de poedersuiker een glad maar niet te dik glazuur, en bestrijk de muffins ermee. Verder garneren naar smaak.