Sesambagel met chèvre doux, zalm en bieslook

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

4 sesambagels (kelderman ofbolletje; ) 1 kuipje eru chèvre doux 150 gm gerookte zalmsnippers 1 eetlepel fijngesneden bieslook 1 peper Halveer de bagels overlangs en rooster de helften in de broodrooster. Bestrijk de onderste helften dik met de geitensmeerkaas en leg de gerookte zalm erop. Strooi er bieslook en peper over en dek de bagels met de kapjes af.
Voorbereiding
: ñ 5 min. Recipe by Tip Culinair

Sesambagel met chèvre doux, zalm en bieslook is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cupcakes met spek en bieslook
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Sesambagel Met Dadels En Noten
0-10 min -
Bekijk recept
Bagel Met Creamcheese En Avocado
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept