Volkoren-eiersandwiches

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 sneetjes fijn donker volkoren 5 eieren 4 gedroogde tomaatjes op olie 2 eetlepels (versgeraspte) parmezaanse kaas 2 eetlepels fijngehakte basilicum 2 eetlepels olijfolie met truffelaroma 1 zout 1 versgemalen zwarte peper Kook de eieren in ca. 10 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en schep ze met de Parmezaanse kaas en de basilicum door de eieren. Roer er zoveel truffelolie door dat een smeuïge salade ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de eiersalade liefst een halfuur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Bestrijk 4 sneetjes brood royaal met de eiersalade. Leg de andere sneetjes erop, druk ze lichtjes aan en snijd de sandwiches diagonaal door. Leg de sandwiches op een schaal.
Voorbereiding
stijd: ca. 20 minuten Bron: Voorlichtingsbureau Brood

Volkoren-eiersandwiches is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Eiersandwiches
20 min Snack
Bekijk recept
Eiersandwiches
10-20 min -
Bekijk recept
Volkoren-eiersandwiches
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept