1 eetl. rozijnen 1 eetl. honing 1 eetl gehakte ongezouten pinda’s of cashewnoten 1 eetl. pindakaas 2 sneetjes volkorenbrood 1/2 banaan (klontje boter)Voorbereiding : Meng de rozijnen, honing en gehakte noten door de pindakaas. Besmeer de sneetjes brood ermee. Snijd de banaan in dunne plakjes en verdeel deze over één sneetje. Leg het andere besmeerde sneetje erop en druk goed aan zodat de vulling ertussen blijft.Voorbereiding : Rooster de tosti in een tostiapparaat of rooster hem eventueel met een klontje boter in een anti-aanbakkoekenpan. Snijd de tosti diagonaal dus schuin door. Variatie: • In plaats van pindakaas is chocoladepasta ook heel lekker. • Deze tosti is ook heerlijk met krentenbrood. Voedingswaarde per persoon: eiwit: 14 g vet: 15 g koolhydraten: 60 g kcal (kj): 431 (1811) -