Paasbrood Met Mascarpone En Sinaasappel

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 sneetjes paasbrood 25 g gepelde ongezouten pistachenootjes; of hazelnoten 1 sinaasappel 2 theelepels vloeibare honing 1/3 bakje mascarpone (à 250 g)
Voorbereiding
swijze Hak de pistachenootjes of hazelnoten grof. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit. Laat de partjes op keukenpapier uitlekken. Roer de sinaasappelrasp, de honing en de helft van de nootjes door de mascarpone. Bestrijk de sneetjes paasbrood royaal met de mascarpone en leg de partjes sinaasappel er naast elkaar op. Strooi de nootjes erover.

Paasbrood Met Mascarpone En Sinaasappel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paasbrood met noten
100 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes van paasbrood met oma's appeltaartijs
20 min-
Bekijk recept
Paasbrood
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasbrood krans
65 min
Bekijk recept