Antwerps worstenbrood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 snede brood 50 deciliter melk 1 kant-en-klaar bladerdeeg 1 eierdooier 1/2 kg gehakt 1 peper, zout, nootmuskaat 1 eierdooier Snijd de korst van de snede brood en week het brood in de melk. Meng het geweekte brood, de peper, het zout, de nootmuskaat en de eierdooier goed onder het gehakt en vorm er kleine worstjes van. Rol het bladerdeeg in een vierkant van 1/2 cm dikte en snijd er vierkantjes van 12 cm van. Leg een worstje gehakt op elk stukje deeg, rol het lapje op en kleef de uiteinden van het rolletje met water dicht. Klop de eierdooier los met enkele lepels water en bestrijk er de bovenkant van elk broodje mee. Verwarm de oven voor op 200 gr. C en bak de broodjes vervolgens 20 minuten.

Antwerps worstenbrood is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Antwerps worstenbrood
0 min Bijgerecht
Bekijk recept
Worstenbrood
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Worstenbrood
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept

Antwerps worstenbrood
0 min Bijgerecht
Bekijk recept
Antwerps Stoofpotje
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
Bekijk recept
Antwerps worstenbrood
0 min
Bekijk recept