Broodrolletjes met tonijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

10 sneetjes wit vloerbrood 2 gedroogde tomaatjes op olie 1 blikje tonijn 1/2 rode ui, gesnipperd 1 eetl kappertjes 1 theel tijm 1 zout 1 versgemalen peper 75 ml olijfolie Verwarm de oven voor op 200 °C. Hak de tomaatjes heel fijn. Giet de tonijn af en meng de tomaatjes, de ui, de kappertjes en de tijm erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes met een deegroller iets dunner. Schep er aan de korte kant een streep van het tonijnmengsel op en rol de sneetjes stevig op. Plak de rand vast met een beetje olie. Halveer de rolletjes, bestrijk ze rondom met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de broodrolletjes in de oven in ca. 10-15 minuten knapperig bruin.

Broodrolletjes met tonijn is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Sandwichrolletjes met citroenolijven
10 min
Bekijk recept
Broodrolletjes met ei en basilicum
15 min Snack
Bekijk recept
Broodrolletjes met gedroogde tomaat
75 min
Bekijk recept
Broodrolletjes
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept