Ciabatta met tapenade, rauwe ham en kaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eenpersoons ciabattabroodjes 1 eetl tapenade (zwarteolijvenpasta uit; een potje) 2 plakjes rauwe ham 40 gm geraspte 30+ kaas 1 broodrooster Snijd de broodjes open en rooster de helften lichtbruin, besmeer de onderste helften met tapenade. Snijd de plakjes ham in smalle reepjes en meng de geraspte kaas erdoor, verdeel het ham kaasmengsel over de tapanade en zet de kapjes brood erop. Serveertips: Als je niet van tapenade houd kun je dit gerecht ook prima bereiden met mosterd, het gerecht bevat dan ook nog eens 50 calorie‰n pp minder!! Recipe by Annet van Kessel

Ciabatta met tapenade, rauwe ham en kaas is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept