Gevuld brood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 small aubergine, in plakken 1 zout 1 peper 5 eetlepels olijfolie 1 rond boerenbrood (wit of bruin) 125 gm plakjes rauwe ham 1/2 pot geroosterde paprika's 3 tomaten, in plakjes 150 gm mozzarella, in plakjes 15 zwarte olijven, ontpit, in plakjes 25 gm rucola (raketkruid) of spinazie 15 blaadjes basilicum Aubergineplakken met zout en peper bestrooien en in 2 el olie aan beide zijden ± 5 min. bakken. Aubergine laten uitlekken. Uit bovenkant van brood 'deksel' snijden en brood uithollen. Brood vullen met laagjes ham, paprika, aubergine, tomaat, mozzarella, olijven, rucola en basilicum. Vulling met out en peper bestrooien en met 3 el olijfolie besprenkelen. Deksel erop zetten en brood in punten gesneden serveren. voedingswaarde : 180 kcal p.p. bereidingstijd : 30 minuten bron : Tip Culinair special Wereldhapjes

Gevuld brood is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept