225 gm quaker h-o havermout naturel(pak a; 500 gr) 75 gm bloem 75 gm gemalen oude kaas 3 eieren 200 ml halfvolle melk 1 zout 1 peper 2 schaaltjes broccoliroosjes(a 300 g; r) 75 gm boter of margarine in kom havermout, bloem en kaas mengen. eieren splitsen.dooiers met melk loskloppen en zout en peper naar smaak toevoegen. dooiermengsel door havermoutmengsel roeren. eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door havermout-eimengsel kloppen. broccoli in ca 5 beetgaar koken. klontje boter verhitten in pan. ca 3 kleine bergjes beslag in pan scheppen, zonodig even plat drukken met bolle kant van lepel. pannenkoekjes bakken tot bovenkant droog is en dan keren. en goudbruin bakken. op warme schaal scheppen en op zelfde manier de res bakken. over vier borden verdelen en serveren met broccoli Serveertips: lekker met tomatensalade. wijn: beamonte navarra blanco Dit recept is opgegeven door: bellie