Kaas-uien-brood

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 sjalot 50 gm belegen of oude geraspte kaas 1 stuk stokbrood of pistolet 1 beetje boter Oven voorverwarmen op 170 °C. Rooster onderin doen. Stokbrood in de lengte opensnijden. Sjalot snipperen, vermengen met de geraspte kaas. In het broodje proppen. Ongeveer tien minuten in de oven (op een stuk aluminiumfolie, anders gaat de kaas druppen). Bron: Mailinglist De Heksenketel

Kaas-uien-brood is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept