Djiendja bierie

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm verse gemberwortel 2 liter water 1 suiker naar smaak 4 kruidnagelen 2 theelepels citroenzuur 1 eetlepel amandelessence Doe de gemberwortel in lauw water en schrap er na enige tijd de schil af. Rasp de wortel zo fijn mogelijk en meng deze rasp met het water en alle andere ingrediënten. Laat het een tijdje trekken en roer het mengsel regelmatig. Zeef de drank en serveer hem lekker koud.

Djiendja bierie is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

DJIENDJA BIERIE
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Djiendja Bierie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

DJIENDJA BIERIE
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Djiendja Bierie
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept