Egg nog

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 ei 1 theelepel suiker 50 deciliter whisky of rum (of een mengsel van; cognac en sherry) 100 deciliter melk (of melk met een scheutje roo; m) 1 nootmuskaat Schud alles met elkaar zeer goed in een shaker met ijs, schenk het door een zeef in een hoog glas en stuif er wat nootmuskaat op. U kunt deze drank ook warm gebruiken. In dat geval wordt het ei met de andere ingrediënten losgeklopt, waarna u er zeer geleidelijk en goed kloppend hete melk aan toevoegt. De Egg Nog wordt dan in mokken geschonken.

Egg nog is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Superchocoladetaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met zwartebonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gehaktballetjes met snelle bami
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egg white omelet met forel
15 min
Bekijk recept