1 l jonge jenever 1 sinaasappel met 40 gaatjes 40 koffieboontjes (mokka) 40 suikerklontjes (middel)Voorbereiding swijze:Maak de weckfles goed schoon met kokend heet water en soda. Spoel na met heet water en laat uitdruipen op een schone theedoek. Borstel de sinaasappel onder de kraan lekker schoon en prik er met een vork 40 gaatjes in. De gemiddelde vork heeft 4 tanden, dus 10 keer prikken. Doe de sinaasappel, de jenever, de koffieboontjes en de suikerklontjes in de weckfles. Zet de fles weg in het donker, keer hem af en toe, om zo de suiker door de jenever te mengen. Heb nu minstens 40 dagen geduld. Giet likeur door een zeef en schenk voorzichtig over in een feestelijke karaf met goed sluitende stop of in een schone fles met schroefdop. Het resultaat: een heerlijke sinaasappellikeurtje dat verdacht veel smaakt naar Grand Marnier. Lekker als digestief bij een kop koffie. Serveer er amandelkrullen, mokkaboontjes en sinaasappelschilletjes in chocola bij.