Nana (marokkaanse thee)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 theelepel(s) groene chinese thee (gunpowder) 4 eetlepel(s) suiker 1/2 bosje munt Thee wordt veel en dagelijks gedronken uit kleine glaasjes. Het zetten van de thee is een hele ceremonie. Meestal worden er meerdere zoetigheden bij geserveerd. Doe de thee met de suiker en de gewassen takjes munt in een theepot van normale omvang. Schenk er kokend water op en laat de thee even trekken. Doe eventueel een takje munt in een Marokkaans theeglaasje of mokkakopje en schenk de thee op.

Nana (marokkaanse thee) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

Nana-s Hachapuri
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen Potje Van Nana
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nana (Marokko)
0-10 min -
Bekijk recept
Pisang Goreng
0-10 min -
Bekijk recept