- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
- Was de prei schoon en snijd in lange smalle reepjes. Bewaar 1/4 deel van de preireepjes.
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de Tofu Wokreepjes 3-5 minuten. Voeg de champignonplakjes en 3/4 van de preireepjes toe en roerbak 3 minuten. Schep de afgekoelde mie en de woksaus naar smaak (8-10 eetlepels) erdoor en roerbak nog 3 minuten.
- Schep de mie in diepe borden of kommen, verdeel de rest van de preireepjes erover en bestrooi met de geraspte kokos. Op tafel: Zet Conimex Kroepoek op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen. Lekker anders kan ook: In dit gerecht kun je variï¿¿n door Tofu Wokreepjes te vervangen door SoFine Tofu Basis. Wel eerst deze tofu goed laten uitlekken of ï¿¿ voor de vleeseters onder ons - roerbak vleesreepjes. Gebruik ook eens in plaats van champignons; kastanjechampignons of shii-takes. Bevat per portie: Energie: kcal 600/ eiwitten 27 g / koolhydraten 71 g / vet 31 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}