2 uien 1 grote winterwortel 8 ah halve peren op siroop (blik a 8; 22 g) 10 gewelde abrikozen (zakje, ah) 30 gm boter of margarine 400 gm rundergehakt 1 zakje roerbakmix tropical (silvo) 2 potten witte bonen (a 370 ml, ah) Bereiden: Uien pellen en snipperen. Wortel schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. Peren in blokjes snijden. Abrikozen in stukjes snijden. In braadpan boter verhitten. Rundergehakt in ca. 5 minuten rul bakken. Ui en wortel toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Roerbakmix en 3 dl water toevoegen. Bonen laten uitlekken en toevoegen. Peer en abrikozen toevoegen. Mengsel aan de kook brengen en nog ca. 4 minuten verwarmen.Voorbereiding stijd: ca. 30 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 675 kilocalorie‰n eiwit 45 g vet 24 g koolhydraten 68 g wijncategorie: 6 Ros‚wijnen. Ros‚ d'Anjou